.....

Friday, 28 January 2011

cABINET FROm balSA wOOD- OWn DESiGN

hari ni hari aku nak anta projek 1 ku bg sem ni..
hahahaha.. tak de seni wehhhhhhhhh
kesian kabinet aku...
aku nak design ala moden..
tp miss nak gak ade wOod ni nampak cam kayu..
gune Shelek..
so aku pun terpaksa la..
ilang MuD.. aku baru je nak berangan
nak kaler Pink ke.. hitam ke.. white + blue ke..
eiiiiiii
huhuhuhuhhuhuh








HohOhoho.. ni hasIl kerje yg malas.. banyak kerje.. jadi aku pun malas... tp kalu la miss izin aku cat kaler lain.. aku kan asti jadi rajin skit ler.. ekekekekek hahahahaahha, i can la...
i will change shelek to kaler Merah + putih.. oh mODen kottttttttttttttttttttttttt...
tapi tu la miss aku nak gak warna kayu ni.. dh la merosakkan design aku... salah cara shelek.. habis woOd korg melengkung.. aduhaiiii

to adik2 yang bawah aku dan akan merasa mereka cipta product subjek MOdel Making.. ..siMpan duit banyak2 yer.. and lakukan kerja dgn cepat.. sebab blum hBs projek 1 dah nak msuk Projek 2.. wat theeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

ermmmmm but.. kat bwh ni la hasil kerje aku.. thanks kat my hubby tlg belikan Taniah liat ( clay )



MoOd : nak TIto.. taPi de KElas FINITE lak .. malAs Nyer.. ( jgN jadI Cam aku maLas derrrrrrr ..bIle nak majU cam giNi ) ekekkekeke

3 comments:

  1. tang kanan tu kasar nape cik ecah? salah potong ye?

    ReplyDelete
  2. hahaha.. tau tak per.. kesian kan kan .. ekekekk :P

    ReplyDelete